Helenes tid er for kostbar til løn-bøvl
Kundecase
Da Helene for et par år siden startede sin egen virksomhed, Chokolet, skulle hun kun lave løn til sig selv. Derfor besluttede hun sig for at prøve et andet lønsystem end DataLøn – det var billigere, hvilket Helene syntes passede fint til niveauet i en nystartet virksomhed. Men ret hurtigt løb hun ind i udfordringer:
”Alt skulle gøres manuelt. Jeg skulle selv sætte alt op og huske alting, og det er bøvlet, når man har travlt med sin forretning”.
Når Helene havde et problem, kunne hun kun få hjælp ved at skrive til kundesupport. Og det var svært for hende at formulere på skrift, hvad problemet var. For eksempel tager det tid at forklare hvilket skærmbillede man er på, hvilken funktion, der driller, og hvad problemet omhandler.
Efter at have haft en række problemer som for eksempel at registrere bankskifte i lønsystemet, besluttede Helene sig til at skifte tilbage til DataLøn.
”Det bedste er at kunne ringe til nogen og få hjælp i stedet for at skulle skrive”
”Jeg var helt lettet, da jeg kom tilbage til DataLøn. I dag kan jeg bare ringe, og så kan vi sammen kigge på skærmen og hurtigt nå frem til en løsning. Det bedste er at kunne ringe til nogen og få hjælp i stedet for at skulle skrive.”
”I det hele taget var det så nemt at komme tilbage. DataLøn ringede mig op, og hjalp mig med at få sat alting korrekt op fra starten. Der er simpelthen så mange koder til SKAT og bil og alt muligt, og det blev gjort rigtigt fra starten.”
I dag har Helene sat systemet op, så der bliver kørt løn automatisk, hvilket er det hunønsker sig af et lønsystem i sin lille virksomhed. Det kører af sig selv, og hun skal ikke huske på at indberette til det offentlige eller overføre penge til pension og lignende.
”Det er nemt. Og det med, at det koster nogle penge – det er altså hurtigt tjent ind. Min tid er kostbar.”
Om Chokolet
Helene Nielsen arbejdede 22 år på sin mands maskinfabrik, hvor hun blandt andet lavede løn til virksomhedens 10 ansatte i DataLøn. Parret solgte virksomheden i 2015, og Helene skulle finde på noget nyt at lave.
Sammen har de gennem mange år rejst og spist sig gennem Italien, og valget faldt derfor naturligt på import og salg af italiensk kvalitetschokolade – den bløde nougat, knasende torrone og plader af håndlavet chokolade pyntet med alt fra rosenblade til chili.